Fümeci Smoke House’un herkesçe sevilen ürünü Füme Antrikot, özel baharat karışımı ile yaklaşık üç saat boyunca masajlanan etten yapılmaktadır. Üç saat süre ile masajlanan et, bir hafta boyunca dinlendirilmekte ve tütsüleme işlemine hazır hale getirilmektedir. İki farklı pişirme yöntemi ile yaklaşık olarak on saat fırınlanan et tütsüleme işleminden geçirilmekte ve bir gün dinlendirilmektedir.
Etin lezzetli olması için tütsülemede kullanılan ağaçlara dahi özen gösteren firmamız, gürgen, meşe ve kiraz ağaçlarından elde edilen doğal odunların dumanı ile eti tütsüler. Fümeci Antrikot füme, lezzetine doyamayacağınız, günün her saatinde tüketmek isteyeceğiniz eşsiz bir lezzettir.
- Domuz eti ve türevi içermez.
- Ambalajı açılmamış şekilde 0-4 derece de muhafaza ediniz.
- Ürünlerimiz İslami Koşullara Uygun Kesilen Etlerden Üretilmiştir.
Besin Değerleri;
Kalori Yağ Kolestrol Sodyum Protein
143 g. 7 g. 71 mg. 964 mg. 21 g.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.